0

Jobbar På!

Posted on 18th februari 2014

Jag tänkte att jag skulle söka in till konsthögskolor och förhoppningsvis börja redan till hösten, dock vet jag ej om denna tavla kommer kunna vara en del av arbetsproverna då det är oljefärg (som torkar väldigt långsamt, och jag gillar inte att blanda ut färgerna med medium). Vi får se! Till en början var det ingen meningen att det skulle vara en älva (Blodälva till och med) men jag tycker att det gjorde bilden mycket mer intressant. Sen har jag ju en grej för älvor, alltid haft. De är så vackra och graciösa!

I was thinking that I would start applying for art-colleges and hopefully start already this fall. I don’t know if this painting will be a part of the samples though cause it’s oil-paint and it will take for ever to dry! We’ll see. at first, it wasn’t supposed to be an elf (bloodelf even), but I thought it makes the painting so much more interesting and also I have a thing for elves, always had. They are so beautiful and gracious!

(Work in progress)

tavblo2

 

tavblo

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *