7

Work in progress!

Posted on 12th augusti 2013

d34c7816007b11e3bcc022000a1fcf26_5.jpg

Det var ju ett bra tag sedan jag var aktiv här… Men mycket har hänt och jag var blivit av-blockerad och kan äntligen få ner alla mina idéer på papper igen! Jag har gått tillbaka till att rita med färgpennor och pastell som omväxling. Det blev för mycket digitalt till slut och jag tappade bort mig i den digitala djungeln. Men här har ni ett smakprov på vad jag gör just nu!

Discussion

 1. hannah

  Wooow! Hur kan man vara så duktig??

  • Tack :D Hmm.. övning :P

 2. Oj så vacker. Särskillt ögonen, de typ lyser ju. Lyckades du få till den efekten för hand O_O eller är det datorn?
  Smart att använda en sminkbortse som stomf, mycket billigare, tåls att tänka på

  • Det är helt för hand :D Och tack för komplimangen! Allt handlar om att bygga upp effekten sakta och inte förhasta sig!

 3. Åååh jag älskar warm bodies! R är så snygg! :D

  • :D Men tänk vad han måste lukta dock! :D

 4. wow va fin!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *