4

London på Canvas!

Posted on 12th oktober 2012

Kommer ni ihåg tavlan jag gjorde till Emelie?

Hon har blåst upp den på en canvas för att ge till sin väninna.

Jag tycker det blev skitsnyggt, vad tycker ni?

Discussion

  1. Skitsnyggt håller med!

  2. Riktigt nice må jag säga!

  3. Skitsnyggt skulle jag vilja påstå! :)

  4. Min kompis älskade tavlan. Hon tyckte det var oerhört häftigt att jag anlitat någon till detta. Och att du var så duktig, hon tyckte att den var jättefin! Hon förstod först inte vem det var på tavlan.. men sen så sa jag ”Ja, man ser ju att jag är ljusare än dig” sen sa hon ”aaaaah men det är ju JAG!! min kavaj, min halsduk och mina vantar” hahaha sååååå kul! TACK för ett bra samarbete!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *