5

Almvärn.

Posted on 2nd mars 2011

Ännu en bloggare, höhö. Även om jag inte modebloggar själv så gillar jag faktiskt att läsa modebloggar (VISSA av dem.) och Agnes Almvärn’s är en av dem. Grejen med Agnes är att hon verkligen kan det här med lager på lager, och sen är det ett stort plus i kanten att hon alltid är glad på sina bilder, istället för ” jag är en jäääävligt dramatisk fäshionista-blicken” eller ”nu ska jag låtsas att denna bilden blev tagen på mig av ren slump-blicken” som den större delen av modebloggar-högen har på varje foto. Men Agnes gillar vi! :]

Discussion

  1. åh va fint!
    Jag gillar också Agnes hon är så söt och naturlig :)

  2. Haahahahha XD, ”nu ska jag låtsats att denna bilden blev tagen på mig av en ren slump”, hahahah, bäst XD, PWNED :D

  3. oj så fint, duktigt! :)

  4. Oj vad duktigt!! :) Jättefint!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *