7

Vinnarens pris

Posted on 23rd februari 2011

Elsa ville ha en teckning av mig, och hon ville ha en tolkning av det här fotot under, jag hade fria händer att förändra den om jag ville men hon ville ha kvar helheten och hon ville att man skulle kunna se att det är hon i teckningen. Jag gjorde inga stora ändringar då jag tyckte bilden redan var fin som den var. Resultatet ser ni underst. :]

Discussion

 1. Nydelig! Du er utrolig flink :D

 2. fantastiskt jättefint!!

 3. Snygga grejor!

  sv: Visst ser dem goda ut? =D

 4. - tack! OwO Har sett eran blogg förut men har inte vågat kommentera, haha.. D; och DESAMMA herregud~! Imma stalk ya ok? ^__^

 5. Vad fint!

 6. Superfint!

 7. Den blev så otroligt fin!
  Tack så mycket än en gång!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *