10

Not from around.

Posted on 17th februari 2011

Discussion

 1. sv: Tack så jättemycket! Gillar er blogg förresten. Speciellt headern med staedtlerpennan. just 0.05’an är min favorit :D

 2. Nu har jag hittat hit på datorn också (bara via mobilen förut) och WOW vad fin design ^^

 3. Cool, härliga glasögon <3

 4. Villken härlig stil! denna teckning var väldigt konstnärlig :smile:

 5. coolX)

 6. Love it! :)

 7. hej, har en fråga till Kinga: ang. portfolio-designen (den med den röda trucken på headern); vilken storlek ska ska man ha på bilderna i headern? har provat 400, 600, men det försvinner bara en bild? fattar inte hur jag ska fixa det, vore jääääättesnällt om du svarade!

  ps. ni gör båda två sjukt snygga teckningar! älskar att gå på inspirationsrunda i er blogg ;d

  • okej, jag skojar bara, hittade det..! känner mig lagom smart -.-

 8. Ja det gör dem :3 Fast som sagt penselspetsen är en smula instabil och färgen blir lätt ojämn .3

 9. Hejsan tänkte höra med er båda om ni vet någon butik som säljer promakers? jag har ett problem, behöver bara 2 st pennor och man får inte beställa under en viss summa.. snälla vore super snällt om ni kunde hjälpa mig :)

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *