12

Gratisdesign B – Portfolio

Posted on 15th februari 2011


Klicka för större

En enkel design, utan sidomeny, med dropdownmeny istället. 1000px bred, för bästa återgivning av stora bilder. Kategorier och Arkiv hamnar automatiskt i dropdown menyn så ni behöver inte ens tänka på att föra in de länkarna!

Designen är utformad till att passa alla olika bakgrundsfärger!

’Portfolio’ kommer ersättas med ert egna bloggnamn när ni installerar den på er blogg, men ’Namn Efternamn’ måste ni ändra i designen själva (instruktioner för allt detta finns på facebook).

För att kunna ladda ner och installera denna bloggdesign på blogg.se måste ni besöka vår facebooksida och gilla den! Där kan ni se en live demo av designen, få vidare instruktioner för hur man lägger in designen i sin blogg, och ladda ner den!

Oursketchbook.com på Facebook

Discussion

 1. Den ble kjempekul! :D

 2. Olivia

  hihi, lite kul att det står ” Vi gör inga gratisdesigner” :-D

 3. Kan man byta ut headern mot en egen bild? :)

  • Kinga

   Jajamän! det är 8 olika bilder!

 4. Tack snälla för kommentaren. Vilken härlig blogg ni har. Här tittar jag gärna in igen.

 5. Den lånar jag till min blogg om det är okej :D

  • Kinga

   Visst :D

 6. Men jag har ej blogg.se, jag har bloggspace och då kan man ej använda era designer va? besök min blogg för att se varför :-(

  • Kinga

   som sagt, så fungerar designerna endast på blogg.se…

   • Vad knäppt av mig att inte skaffa på blogg.se men det var bara för att min kompis sa att man ej kunde ha bakrunds-bilder där men jag var väl lite knäpp som lyssnade på henne då:eek: (få skylla mig själv:p ) PS: när kommer vinnaren från tävlingen visas?

 7. Mia

  Skit va snygg den e!!!

 8. Jag brukar själv hålla på mycket med designer, främst då åt mig själv, men även ibland åt andra. Men ni är verkligen duktiga på det ni gör! Fan å, jag hade lätt vela ha eran kunskap både på bilden och html koderna :)

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *