11

Nu är den klar.

Posted on 30th januari 2011

Japp, det var det. Nu är den äntligen klar, efter många timmars slit! Det kan verka som att det gick väldigt snabbt att bli klar med den, då jag började på den i förrigår, men jag har suttit med den under nästan hela dagen igår. Ni vet, när man börjar på nåt verk som bara känns ”yes!” så har man svårt att sluta, då inspirationen bara flödar. Jag är rädd att jag tappar den om jag slutar. Så jag sitter, tills den är klar.
Jag har alltid  tyckt att måla är svårt. Jag känner inte att jag har lika mycket kontroll över en pensel som en penna. Det känns lixom lite främmande. Därför har jag aldrig riktigt tyckt om mina egna tavlor, men denna, måste jag säga, gillar jag faktiskt. Alot.

INFATUATION 2011, Akryl på Canvas, mått 80×60

Discussion

 1. sv: Fast beiga äger^^(A) Main Stream? xD

 2. Hej Emma! Jag har redan sett prinsessan och grodan, och den äger den med! Disney in my <3 lixom ;) haha!

 3. Galet snygg bild föresten!

 4. snygg! :D

 5. Haha, alltid!

 6. Så mycket fint här va! Begåvade ni!:arrow:

 7. Svar: Tack, jag gillar dom också:)

  Åh herrejäklars vad snyggt! Massa annat snyggt hittade jag hr också ju!

 8. Svar till Emma :)
  Ja visst är det måste-ha-känsla på dem :) Finns så himla mycket snyggt!

  Sjuuuukt snygg målning!!!!! Är du utbildad eller självlärd? (det står säkert någonstans men var tvungen att kommentera innan jag läst resten av bloggen..Haha)

 9. Målar du även djur? Och hur mycket tar du för att måla av från ett foto?

 10. riktigt härlig. snygg och egen!!
  SV; riktigt mumsigt ;D

  PUSS NATTI

 11. sv: tack så hemsk mycket!!!

  fan vad duktigt du är! gillade det här jätte mkt! =)

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *