6

Beställning: Teckning

Posted on 26th januari 2011

Jag fick en beställning av en tjej som heter Erica, hon ville ha det här fotot, fast i färg, som en teckning;

Här är resultatet:

(Mått: A4)

Som några av er kanske lägger märke till nu så är de inte exakt likadana, och jag vill bara påpeka att det är så det ska vara, för det är så jag ritar. När jag ritar av något/någon så försöker jag inte få det så likt som möjligt, utan snarare ”fångar” bilden och ritar den, på mitt eget sätt (framhäver, drar ut/in, överdriver) Är det en person i bilden så försöker jag ju självklart få det likt (ritar ju inte direkt någon annan) men isåfall med en något mer karikatyrisk betoning. Jag försöker lixom tolka bilden, istället för att göra en skickligt tecknad kopia av den. :]

Kundens egna ord:

Jag är supernöjd med teckningen. Emma var tillmötesgående och allt gick jättebra.
Dessutom gick allt otroligt fort!
/ Erica

Discussion

 1. Så kult ! :D

 2. Svar: Tack så mycket! Vad glad jag blir! :D

  Helt otroligt fin teckning, supersnygg!

 3. Så himla fint, så duktig!

 4. så fin :D

 5. Johanna

  Hur mkt kostar en A4 teckning ? :)

  • Det beror på storleken av motivet samt motivet. :)

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *