5

Skumt.

Posted on 20th januari 2011

Hur skum är den här synen på en skala? Vad är det första ni tänker när ni ser ett par högklackade stövlar, en såg och en skruvmejsel i en rabatt? Kanske var det någon som tänkte; ”Nääe, nu känner jag att jag vill gå o slänga mina stövlar, min såg och min skruvmejsel i rabatten här utanför”. Eller så kanske det var någon som byggde en robotkvinna (i rabatten) men sedan upptäckte att hon hade svårt för att gå i högklackat. Vem vet? Vad tror ni?

Tillägg: För att undvika att uppfattas som oerhört naiv, ville jag bara tillägga att även min första tanke var VÄLDIGT obehaglig. Men hur dum är inte den här personen då som lägger mordvapnen + kvinnans skor i en hög, fullt synliga i en rabatt?

Discussion

  1. haha jag tänkte mer: hej styckmord. hemskt XD

  2. oj, hmm verkligen skumt =/ jag hoppas verkligen på att någon av dina teorier stämmer.. min första tanke när jag såg bilden var något mer.. obehaglig…
    :)

  3. Carolina

    eller så är det en helt vanlig installation för att skapa funderingar och berätta något.

    • Kan va, kan va..

  4. Men fan vad galet!?:P

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *