2

Wreck this Journal

Posted on 15th januari 2011

wreck this journal

För alla som har haft problem med att starta, hålla, eller avsluta en dagbok finns nu denna illustrerade bok som har en rolig och nyskapande samling av uppmaningar som ber oss att bejaka våra bästa misstags och make-a-big-big-mess förmågor.

Surfade runt igår och trillade över denna skumma sak… Och märkte att denna bok är ju hur kul som helst! En dagbok som i slutändan ska se ut som ett överkört vrak! I LÖV IT!! Finns att köpa på ex Adlibris för ynka 110 spänn!

Discussion

  1. när jag var på urbanoufits i london såg jag den, och tänkte köpa den, ångrar att jag inte gjorde det.

  2. Ja visst är den skoj. Jag köpte den för flera år sedan och har haft mycket kul med den. ;)
    Riktigt bra när man har svårt med inspirationen…

    /Erika

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *