4

Tyst.

Posted on 10th augusti 2010

Det är många som inte förstår mig när jag i mitten av sommaren säger ”jag längtar till hösten”. För alla måste ju älska sommaren. Men jag älskar hösten mer. Höst för mig känns bara som en ren lättnad, som om allting löser sig. Som en skrikande unge som äntligen blir tyst.

Fridfullhet.

Discussion

  1. a.

    looks nice.

  2. Håller med dig om att hösten är bättre en sommarn, jag älskar färgerna och att man får ha på sig stora varma härliga kläder framför en brasa. Hösten för mig är allt nytt och naket runt omkring. Allt visar sig anorlunda. =)

  3. Samma här! Jag verkligen älskar hösten! Får så konstiga blickar när jag säger det till folk. haha skönt att det är någon som känner det samma!

  4. / J

    Vilken söt teckning ! :)

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *