7

Jake Sully – klar!

Posted on 12th april 2010

Avatar___Jake_Sully_Wallpaper_by_kingisen83

Nu är min bild klar! Målad i Photoshop med en Pen Tablet! Avatar inspirerad!

Ladda ner den om ni gillar den som wallpaper, men låt min tag vara kvar, så andra vet att jag har gjort bilden!

avatar

You like?

Enjoy!

Discussion

 1. Grym :D !!!!

 2. Gillar den! Mycket snygg!

 3. I like too much :(

 4. Jätte fin Kinga!:D

 5. Underbar!

 6. Jättefin! Jag har en fråga om bloggdesign. Jag vill ha min meny så som det ser ut på Twilightmovie.blogg.se hur gör man för att få den så? Jag har kollat på designadinblogg.se men fattar inte hur man gör för att få den att täcka hela bredden.
  Skulle vara väldigt tacksam för svar.

  • Kinga

   Hej! Jag kan tyvärr inte hjälpa dig… det är lättare om du leker med olika designer o kollar runt på designadinblogg, o testar olika lättare saker först… Jag har ingen möjlighet att hjälpa dig, eftersom jag har en miljon saker att göra.
   på twilightmovie har jag gjort headern lika bred som inläggen, och menyn sitter på samma sätt bredvid som du ser i alla bloggar. sedan finns det en ”fuskmeny” som jag har satt längst upp bredvid headern, men det är överkurs, o svårt att förklara..
   Testa dig fram med enklare designer först…

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *